Uitleg Clarins TRI-Active behandeling bij Loes van der Laan

Meer informatie over onze Clarins TRI-Active behandelingen

Schoonheidspraktijk Loes van der Laan

De Clarins Tri-Active gezichtsbehandelingen brengen huidverzorging naar een nieuw niveau, dat van luxueuze behandelingen met opmerkelijke resultaten. Extra bijzonder bij deze TRI-Active behandeling is het gebruik van een hotcabi: een warmte bron waar de producten en doeken in worden verwarmd, dat de behandeling intensiveert.

Een Clarins TRI-Active behandeling bestaat uit:

Intake, applicaties, ontspanningsritueel, reiniging, peeling, peeling en incremen van handen en onderarmen, detoxen van de huid, lymfedrainage en specifieke Clarins massage van nek en gezicht met youthcocktail op maat, dubbel oogmasker, gezichtsPRO- en decolleté masker, hoofd- en voetmassage, verzorgend gezichtscocktail en make-up.

Onze unieke Clarins gezichtsbehandelingen worden maar in 8 Clarins instituten in Nederland gegeven. Wij zijn dan ook trots dat we uitgekozen zijn om deze exclusieve behandeling te mogen geven. Onze specialistes worden ieder jaar getraind in de nieuwste ontwikkelingen vanuit Clarins-Parijs. Deze schoonheidsbehandeling is geschikt voor jong en oud en voor zowel vrouwen als mannen
Bij onze Clarins gezichtsbehandeling en Clarins TRI-Active behandeling worden producten gebruikt met een hoge concentratie actieve werkstoffen. De speciaal geselecteerde supplementen en maskers zijn exclusief ontwikkelt voor de Clarinsdruk-techniek en is dus alleen te ondergaan in de schoonheidssalon.

Deze behandeling helpt om de contouren van het gezicht te verstevigen, het lymfesysteem en de bloedsomloop te stimuleren en de huid gezond te houden. De huid zal op een hoog niveau worden geactiveerd en gevoed. U zult het verschil zien!

Een PRACHTIG resultaat met deze behandelmethode van Clarins.

Kies voor een behandeling met Clarins wanneer u het beste wilt voor de huid.
cadeaubon

Een cadeaubon geven van ons instituut is een prachtig en persoonlijk geschenk.
U kunt zelf bepalen of u een behandeling cadeau wilt geven of een bedrag waarmee de ontvanger zelf een behandeling kan uitkiezen. De ontvanger zal u dankbaar zijn. *Onze cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig.

Vraag hier uw cadeaubon aan
 
Plan uw route naar Schoonheidspraktijk Loes van der Laan

 


Schoonheidspraktijk

Adres

Plantsoenweg 13
9771 AC Sauwerd
Groningen
info@schoonheidspraktijk.nl
050-3061386

fb | sitemap

Uw aanbeveling

 
De grootste beloning die wij in ons instituut kunnen ontvangen is uw persoonlijke aanbeveling bij familie, vrienden en collega’s.

 

 

 

loes van der laan schoonheidssalon behandeling bij schoonheidspraktijk loes van der laan clarins pro producten

clarins lijn nagelbehandeling bij loes van der laan kapsalon en haarverzorging

 

Loes van der Laan Schoonheidssalon
Schoonheidspraktijk Loes van der Laan
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief