Bruidegom behandeling: bruidegom kapsel een frisse look

Wanneer u gaat trouwen wilt u er natuurlijk netjes uit zien. Met de bruidegom behandeling bij Schoonheidspraktijk Loes van der Laan zorgen wij ervoor dat u vlot en netjes voor de dag komt! Aan de hand van uw eisen zorgen wij voor een vlot kapsel en een schoon gezicht.

Schoonheidspraktijk Loes van der Laan is gelegen net buiten Groningen. Hier kunt u in alle rust u voorbereiden op de mooiste dag die voor u staat. Ondertussen zorgen wij dat u de dag stralend tegemoet gaat met een frisse look en een bruidegom kapsel.

Wat houdt de bruidegom behandeling bij Loes van der Laan in?

De bruidegom behandeling van Loes van der Laan zorgt ervoor dat u er netjes op staat bij het geven van het ja-woord. Onze salon beschikt zowel over een schoonheidssalon als een kapsalon, hierdoor kunt u als bruid en bruidegom voor alles terecht voor jullie mooiste dag.

Wij verzorgen uw gezicht en kapsel door vooraf uw eisen en wensen in kaart te brengen, aan de hand hiervan gaan wij aan de slag en realiseren wij uw gewenste frisse look. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u er op de dag zelf er perfect uit ziet.

De kosten van een bruidegom behandeling

Heeft u interesse in een bruidegom behandeling bij Loes van der Laan?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw mooiste dag!
cadeaubon

Een cadeaubon geven van ons instituut is een prachtig en persoonlijk geschenk.
U kunt zelf bepalen of u een behandeling cadeau wilt geven of een bedrag waarmee de ontvanger zelf een behandeling kan uitkiezen. De ontvanger zal u dankbaar zijn. *Onze cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig.

Vraag hier uw cadeaubon aan
 
Plan uw route naar Schoonheidspraktijk Loes van der Laan

 


Schoonheidspraktijk

Adres

Plantsoenweg 13
9771 AC Sauwerd
Groningen
info@schoonheidspraktijk.nl
050-3061386

fb | sitemap

Uw aanbeveling

 
De grootste beloning die wij in ons instituut kunnen ontvangen is uw persoonlijke aanbeveling bij familie, vrienden en collega’s.

 

 

 

loes van der laan schoonheidssalon behandeling bij schoonheidspraktijk loes van der laan clarins pro producten

clarins lijn nagelbehandeling bij loes van der laan kapsalon en haarverzorging

 

Loes van der Laan Schoonheidssalon
Schoonheidspraktijk Loes van der Laan
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief