Anti-rimpelbehandeling in Groningen - Schoonheidssalon Loes van der Laan


Anti-rimpelbehandeling bij Loes van der Laan Anti-rimpelbehandeling resultaat

De anti-rimpel behandeling van schoonheidssalon Loes van der Laan is gericht op:

Rimpel vermindering door schoonheidssalon Loes van der Laan in Groningen

Allereerst wordt uw huid voorbehandeld. Dit gebeurt met ‘Intense Photo Spray’ een vloeistof die lichtjes in de huid wordt gemasseerd. Vervolgens wordt de huid behandeld met lichtflitsen, dit zorgt ervoor dat uw huid gaat vernieuwen. Rimpels gaan hierdoor verminderen, poriën worden verkleind en uw huidstructuur verbetert. Uw huid zult er weer jonger uit gaan zien.  

Het verkleinen van poriën

De huid blijft soepel doordat er talg aangemaakt wordt en dit door de poriën naar buiten komt en over de huid verspreid wordt. Er ontstaan problemen wanneer er te veel talg aangemaakt wordt. Het teveel aan talg vermengt zich met andere stoffen in je huid. Door de opstapeling van stoffen raken je poriën verstopt. Hierdoor kan het talg niet naar buiten wat ertoe leidt dat de poriën zich vergroten.

Vergrote poriën hebben juist ruimte voor de extra talg, zou je denken. Dat is ook zo, maar het teveel aan talg wordt nog steeds ingesloten door dode huidcellen. Dit gebeurt vooral in het gebied rondom de neus. Zodra de talg vermengd met de dode huidcellen, in aanraking komt met zuurstof, krijg je een mee-eter.

Door de behandeling van schoonheidssalon Loes van der Laan in Groningen worden de poriën verkleind en wordt voorkomen dat er nieuwe mee-eters ontstaan.

Behandeling door Loes van der Laan in Groningen

Het mooiste resultaat van de behandeling krijgt u door de behandeling 1 x per 3 maand te herhalen. De prijs van een behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied, tijdens een intake bij onze schoonheidssalon in Groningen kunnen wij u een indicatie geven van de kosten. 

Wilt u direct een afspraak inplannen?
cadeaubon

Een cadeaubon geven van ons instituut is een prachtig en persoonlijk geschenk.
U kunt zelf bepalen of u een behandeling cadeau wilt geven of een bedrag waarmee de ontvanger zelf een behandeling kan uitkiezen. De ontvanger zal u dankbaar zijn. *Onze cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig.

Vraag hier uw cadeaubon aan
 
Plan uw route naar Schoonheidspraktijk Loes van der Laan

 


Schoonheidspraktijk

Adres

Plantsoenweg 13
9771 AC Sauwerd
Groningen
info@schoonheidspraktijk.nl
050-3061386

fb | sitemap

Uw aanbeveling

 
De grootste beloning die wij in ons instituut kunnen ontvangen is uw persoonlijke aanbeveling bij familie, vrienden en collega’s.

 

 

 

loes van der laan schoonheidssalon behandeling bij schoonheidspraktijk loes van der laan clarins pro producten

clarins lijn nagelbehandeling bij loes van der laan kapsalon en haarverzorging

 

Loes van der Laan Schoonheidssalon
Schoonheidspraktijk Loes van der Laan
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief