Tatoeage verwijderen Groningen


Tattoo weglaseren resultaat: voor en na foto.

Tattoo volledig en veilig laten verwijderen door specialist | Huid- en haarverzorging Loes van der Laan

Heeft u ooit een tatoeage laten zetten waar u spijt van heeft? Wilt u een nieuwe tatoeage op deze plek zetten? De specialisten van schoonheidssalon Loes van der Laan kunnen uw oude tatoeage op een veilige manier verwijderen. Door de jarenlange ervaring bent u bij schoonheidssalon Loes van der Laan op het goede adres om uw ongewenste tattoo te laten verwijderen.

Professioneel verwijderd zonder het beschadigen van de huid

Onze salon beschikt over een zeer geavanceerde laser genaamd Q-Switched Nd: YAG-laser. Deze laser gaat heel precies tewerk, waardoor alleen de tatoeage gelaserd wordt en het omliggende weefsel intact blijft.

Bij het laten zetten van een tatoeage wordt de aangebrachte inkt ingekapseld door de huid. Wanneer u van uw tatoeage af wilt, moet deze inkt verwijderd worden. De Q-Switched Nd: YAG-laser schiet laserpulsen op de huid die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en laat de ingekapselde inkt vrijkomen. Dankzij de extreem korte pulsduur van de laserstraal kan littekenvorming nagenoeg worden uitgesloten. Er kan wel een tijdelijke pigmentatieverstoring optreden.

Het lichaam zal na de behandeling zelf deze vrijgekomen inkt op een natuurlijke wijze afvoeren. De ervaring leert dat de meeste tatoeages volledig verwijderd kunnen worden. Hier zitten natuurlijk wel uitzonderingen bij. Dit heeft te maken met de huid, de soort inkt en kleurgebruik in de tatoeage.

Tatoeage verwijdering behandelingen

Er zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor het beste resultaat is er een interval van weken tot enkele maanden tussen de behandelingen gewenst. Gemiddeld duurt een behandeling 15-30 minuten. Vaak zijn er 8 à 12 behandelingen nodig met een interval 6 tot 8 weken. Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. De pijnprikkel kan worden ervaren als een elastiekje dat tegen de huid aan schiet. 

Na de behandeling heeft de huid tijd nodig om te herstellen. Dit herstel zal worden bevorderd i.c.m. het herstellende serum. Ook zal door dit serum de huid mooier genezen.

Kosten verwijderen tattoo

Vooraf vindt een intakegesprek plaats waarbij ook de kosten zullen worden besproken. De specialiste die uw tatoeage zal verwijderen, zal de kosten met u bespreken. 

Afhankelijk van de grootte, de kleur, de diepte van de tatoeage en de gevoeligheid van de huid zijn er meer of minder behandelingen nodig. Uw tatoeage laten verwijderen door onze specialisten? Maak direct een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op.

Wilt u direct een afspraak inplannen?
cadeaubon

Een cadeaubon geven van ons instituut is een prachtig en persoonlijk geschenk.
U kunt zelf bepalen of u een behandeling cadeau wilt geven of een bedrag waarmee de ontvanger zelf een behandeling kan uitkiezen. De ontvanger zal u dankbaar zijn. *Onze cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig.

Vraag hier uw cadeaubon aan
 
Plan uw route naar Schoonheidspraktijk Loes van der Laan

 


Schoonheidspraktijk

Adres

Plantsoenweg 13
9771 AC Sauwerd
Groningen
info@schoonheidspraktijk.nl
050-3061386

fb | sitemap

Uw aanbeveling

 
De grootste beloning die wij in ons instituut kunnen ontvangen is uw persoonlijke aanbeveling bij familie, vrienden en collega’s.

 

 

 

loes van der laan schoonheidssalon behandeling bij schoonheidspraktijk loes van der laan clarins pro producten

clarins lijn nagelbehandeling bij loes van der laan kapsalon en haarverzorging

 

Loes van der Laan Schoonheidssalon
Schoonheidspraktijk Loes van der Laan
Afspraak maken
Aanmelden nieuwsbrief